TV JOJ 7.V.2012 informovala o Záväznom stanovisku Úradu na ochranu osobných údajov k bonzovaniu neočkujúcich rodičov pediatrami

11.05.2012 06:59

Ing. Marián FILLO

 

       V Novinách TV JOJ informovala TV JOJ v pondelok 7.V.2012 o 19:32 o Záväznom stanovistku Úradu na ochranu osobných údajov k poskytovaniu osobných údajov neočkujúcich rodičov a neočkovaných detí Regionálnemu úradu verejného zdravotníctva detskými lekármi týchto detí:

 


Napísanie a zverejnenie tohto článku (vrátane spracovania videa) zabralo autorovi približne 30 minút čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: TV JOJ 7.V.2012 informovala o Záväznom stanovisku Úradu na ochranu osobných údajov k bonzovaniu neočkujúcich rodičov pediatrami

čo robiť.

Mária 16.05.2012
ja som toto chcela predložiť,lebo nechcem očkovanie a oni takto. Na dnes som zatiaľ sa vyhovorila, že ešte pečenove testy nie su v norme, tak mame prisť o tyzden, a ja neviem ako sa tomu vyhnut

Re:čo robiť.

zuzana ligeti 16.05.2012
neboj sa počuvaj svoje srdce, vela sa informuj, nemôžu ti urobiť nič proti tvojej vôli, zatiaľ..

zaujimave citanie

Dr. Jajboli 15.05.2012
bude to velmi tazky boj.

http://www.auria.sk/blog/wp-content/uploads/korrupte_medizin_und_kollaborierende_behoerden.pdf

sloboda a zodpovednosť

zuzanaligeti 15.05.2012
som vdáčná za ľudí ako ste vy, za bytosti cítiace.
Veci sa dejú... pred úsvitom je najvačšia tma a ako hovorí jedna moja priateľka zdochínajúci kôň kope najviac,farmaceuticky priemysel vie, že ľudstvo sa počalo preberať a že to už dlho nebude trvať, tento matrix musíme vyvážiť my. Je mi smutno keď viem o čom to je .. revolucia je nevyhnutá, ide o život to vieme, čo môžeme urobiť? zorganizujeme útočne komando vypracujeme strategicky plán a vyhodíme to do luftu (to bol vtip) alebo sa môžeme modliť a nemať strach, alebo čo sa dá robiť?
Prajem vela sily v tejto vojne bojujeme za život!

Ako sa ucinne branit?

NeDlouholudsky 13.05.2012
No jednoducho, vzdy na konkretny pripad podat tr.oznamenie na porkuraturu.

Tam ich nezaujimaju nezakonne "vyklady" uradnikov, ale to, ci konaju podla zakonov schvalenych NRSR !!! a navazujucich predpisov. Inak sa jedna o zneuzitie pravomoci verejneho cinitela, ci uz je to lekarka alebo uradnicka na RUVZ.

Proste obratom podavat tr.oznamenie vo veci (nie na konkretneho pachatela) ale prilozit konkretne doklady a vyjadrenia.

Cim skor tym lepsie ako vam pride cokolvek z RUVZ, alebo lekarky, alebo ste boli nuteni podpisat nieco lekarke do zaznamu.......necakajte ani minutu!!!. Obratom to dajte preskumat prokurature, ta moze dat "protest prokuratora" a zrusit rozne nezmysly alebo zacat trestne stihanie danych osob pre zneuzivanie pravomoci. Bez vasho podnetu ale prokuratura konat nebude!.

Za podanie tr.oznamenia vo veci sa neplati vobec nic (ani pri zamietnuti tohto oznamenia sa neplatia ziadne trovy konania) a nehrozi ziadne spatne stihanie (kedze nie je podane na konkretnu osobu ale "vo veci").

Nezakonne stanovisko.

NeDlouholudsky 12.05.2012
Na prokurature jedneho vacsieho mesta mi bolo OSOBNE povedane ze ANI PROKURATURA NEMOZE VYKLADAT ZAKONY!... Ze to maju specialne zakazane.

A a nejaky uradik si rozhodnutim vyklada zakony, ked to ani prokuratura nemoze?.....

bezpravny stat...........tento ich "vyklad" mozem ignorovat lebo nema ZIADEN zakonny podklad.

Co sa tyka firiem a ich masirovania hlav ludom doporucujem si najst skoro 2 hodinovy dokument o firme MONSANTO........ ZIstite ako to z manipulaciami v tomto svete v sucasnosti chodi, to plati aj na ine firmy, najma tie farmaceuticke....

iz: "zvrhnutie farmako-kratickej diktatúry"

J.N. 12.05.2012
konkrétne môžme prispieť tak, že každý v rámci svojich možností a kontaktov si nenecháva tému pre seba ale nahlas pred priateľmi, známymi a rodinou povie svoj názor spôsobom, ktorý môže mať tú silu aby sa aspoň dotyční zamysleli a sami si uvedomili, že toto je aká dôležitá vec pre ich slobodu a život. Jediná cesta je - aby sa verejná mienka naklonila myšlienke slobody a práva človeka o sebe a svojich deťoch sám rozhodnúť v otázke očkovania. Teda nie proti očkovaniu ale pre slobodu v očkovaní. Ak bude mienka verejnosti takáto, žiadny politik sa nemusí báť že riskuje svoje politické tričko a nebude váhať pri hlasovaní o zmenu zákona, ba skôr, bude zmenu zákona sám iniciovať, lebo každý politik chce mať záber na väčšinu voličov, a zapáčiť sa im. Ale pokiaľ budú ovce mékať, že chceme totalitu, prečo by politik išiel močiť proti vetru?

strašenie

Jao 11.05.2012
Áno, je to hnus. Ale nechápem, prečo máte taký strach. Zavrieť ma nemôžu (zatiaľ), predvolania hádžem do koša, podpisovať nič nebudem, lekárke poviem, že očkovať sa nebude, že chcem odklad. Zbavte sa strachu z týchto nemorálnych ľudí, ktorí pre peniaze sa neštítia poškodiť zdravie Vašich detí. Vynechajte ich zo svojho života.

úrad na ochranu osobných údajov

J.N. 11.05.2012
Došlo na moje slová spred pár mesiacov, spomínaš si Marián? Podľa môjho názoru ale Úrad na ochranu osobných údajov nemal právo vydávať záväzné stanovisko k tejto veci, pretože záležitosť spadá pod osobitný zákon, ktorý nemá Úrad na ochranu osobných údajov v pôsobnosti a teda nie je kompetentný sa k tomu týmto spôsobom vyjadrovať. Podľa správnosti mal úrad skonštatovať, že vec nespadá pod jeho pôsobnosť a vec posunúť na MZ alebo Úrad samosprávneho kraja. Ešte ostáva toto - napadnúť sťažnosťou samotný úrad, že vydal rozhodnutie, ktoré nie je v jeho kompetencii. Na veci to ale nič nezmení, podobné rozhodnutie by vydali potom tie orgány, ktoré to majú v kompetencii. Dluholucký v reportáži inak zase "zasvietil" s tými devastujúcimi ochoreniami, ďakujem neprosím, je nám on sám odstrašujúcim príkladom. Inak ten naliehavo-pálčivý tón v hlase redaktorky bol riadne trápny, reportáž zase išla mimo podstaty témy - a tou podstatou je SLOBODA v očkovaní ktorá spadá pod základné ľudské a občianske práva demokratickej spoločnosti. Obligatórne strašenie devastujúcimi ochoreniami - tak toto vždy funguje na nerozmýšľajúce masy.

ti uvedomeli...

ela 11.05.2012
...ti uvedomeli rodicia, ktori vedia, ze maju nejake prava - treba im ich vziat, nie s nimi komunikovat, ci vyjst im v ustrety - situaciu treba riesit odbratim prav... odporne to pachne postkomunizmom, a to po vyse 20 rokoch od padu totality!!! uuuuuuuuboheeeeeeee!
1 | 2 >>

Pridať nový príspevok

Zdroje/IV.2019

stav k strede 7.IV.2019 15:52

súčet darov na obživu
tvorcu a jeho rodiny
:

292,48 €

počet príspevkov: 56

životné minimum 2018
(2 dospelí + 3 deti):

611,82 €

súčet všetkých príspevkov
na náklady na prevádzku
:

20,50 €

počet príspevkov: 6

Za všetky dary
srdečná vďaka!

2%/3% dane z príjmov

Sociálne siete

 

Naše diskusné fórum
Naša stránka na VK.com
Naša skupina na VK.com
Naša stránka na Twitteri
Naša stránka na FaceBooku

Najnovšie články

Podporujeme

nezávislý internetový rozhlas Slobodný vysielač

Kontakt

Ing. Marián FILLO Jaseňová 26
01007 ŽILINA
tel./SMS/MMS: 0904 827 031

číslo účtu SK:
520700-4200920643/8360
SK1983605207004200920643
BIC/SWIFT: BREXSKBX

číslo účtu CZ:
2800070065/2010
sloboda.v.ockovani@gmail.com