Re:nazory pani doktorky mne sokuji, to i JUDr. z Plzne je serioznejsi
Romana
01.02.2013
Vidíte a já takového znám. Klasická medicína neměla výsledky a tak už se chytal kde jaké šance, šel k léčitelům (podstoupil jejich léčbu) a nádor se zapouzdřil a zmenšoval. Začal být zase plný energie, s dětmi jezdil i na hory, zase mu chutnalo jíst, přibral i výsledky krve byly dobré. No a na kontrole napadlo MUDr aniž by se zamyslel, proč pokrok k lepšímu, co ho způsobilo, že nasadí preventivně 15 dávek chemoterapie. A výsledek píšu i nahoře v debatě. 42 let, 65kg, imunita naprosto zničená, nádory má rozbujelé všude ( a to časově během asi 4 měsíců), vzdal už boj s rakovinou a je vlastně na dožití v nemocnici. Známá vyhrála boj, ale jela společně s klasickou léčbou i alternativní. Takže kdyby se seriozně začali MUDr. zabývat i myšlenkou, že nejen trávení chemickým koktejlem léčí a připustili i jiné možnosti, pak by možná docházelo ke skutečným léčbám. Protože co já znám, tak po zajeté a jediné pro ně správné léčbě ozařováním a chemií okolo mě zatím všichni svůj boj prohráli. A znám lěčitele s kterým spolupracují MUDr., že s ním konzultují léčbu jak svou klasickou tak jeho alternativní, dokáží v sobě potlačit to své ego,pocit mimořádnosti, nadřazenosti a dělají opravdu všechno pro to, aby se jejich pacient uzdravil. A ono toto spojení léčeb funguje.